Over ons


Bluebaboon – Creative Digital Production is een internetbedrijf gevestigd nabij het centrum van Den Haag. Sinds medio 2005 verzorgen wij velerlei soorten werk op het gebied van internet. Ons streven is om websites en webapplicaties te ontwikkelen die makkelijk in het gebruik zijn en die er tevens visueel aantrekkelijk uitzien. Door het vinden van een goede balans tussen deze twee elementen hebben we de afgelopen jaren een verscheidenheid aan projecten succesvol afgerond en een tevreden klantenkring opgebouwd.

Als bedrijf zijn wij er dan ook trots op dat wij onze klanten een oplossing/voorziening kunnen bieden voor al hun ontwerp- en online-behoeften. Het merendeel van de reeds uitgevoerde opdrachten betrof websites voor muzikanten, artiesten en middelgrote ondernemingen. Tevens zijn wij een aantal midden- en kleinbedrijven van dienst geweest met het ontwikkelen van online-applicaties voor het gebruik van hun primaire dagelijkse bedrijfstaken.

Bluebaboon bestaat uit een creatief team die elk hun eigen vaardigheden en ideeën met zich mee brengen. Mocht een project meer mankracht vergen dan hebben wij een groot netwerk van gelijk creatieve (vak)mensen tot ons beschikking die op freelance- of project-basis kunnen worden ingezet.

Bent u geïnteresseerd, of wilt u gebruikmaken van één van onze diensten, neem dan hier contact met ons op.

 

© Copyright Creative Digital Production by Bluebaboon - Webhosting by Webcircuit