Werken met Mac OS X – Lion

mac-os-x-lion

Voor het boek Bewuster & beter werken met Mac OS X 10.7 (Lion) van Bob Timroff hebben wij een aantal fotografische elementen verzorgd. Het boek is vanaf heden verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen via de website van Van Duuren MediaMet de komst van Mac OS X Lion heeft Apple dit besturingssysteem verder geprofessionaliseerd. Nieuwe functionaliteit maakt het systeem nog flexibeler, krachtiger en eenvoudiger in het gebruik. Nieuwe toepassingen maken OS X Lion veelzijdiger en leuker dan zijn voorgangers. Kortom, er zijn talloze redenen om met Mac OS X Lion aan de slag te willen gaan.

Dit boek helpt u daarbij op weg, door een groot aantal zaken uit de dagelijkse praktijk helder en speels te beschrijven. De tekst wordt ondersteund door vele kleurenafbeeldingen. Tot de behandelde onderwerpen behoren:

  • introductie van Mac OS X
  • werken met mappen en bestanden
  • navigeren, zoeken en organiseren
  • systeemvoorkeuren instellen
  • werken met de standaardprogramma’s
  • internet gebruiken
  • nieuwe functies van Lion